keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Talo ja Piharakennukset, Kymenlaakso

Se, että maaseutu on pullollaan tyhjentyneitä taloja ja tupia on vielä jotenkin sosiologisesta näkökulmasta ymmärrettävää. Mutta että iso, kaunis talo seisoo autioituneena keskellä asuntoaluetta -se on ennen kaikkea hämmentävää ja paljon kysymyksiä herättävää!

Tämä Tarina on yksi suosikeistani. Melkein haluaisin adoptoida sen omakseni. Pihapiiri on kokonaisuutena lähes täydellinen, ikävä kyllä en saanut ilmakuvaa aikaiseksi. Talo on visusti lukittu, joten tyydyin kauniisti kuvaamaan vain pihasta päin. Kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä.9 kommenttia:

 1. Kaunista! Ja harmillista tuo turhuus... paljon hyvää pikku hiljaa ränsistyy ja sortuu pois. Noissa rakennuksissa on sellaista karjalaisen rakentamisen oloa ja perintöä yksityiskohdissa.

  VastaaPoista
 2. Underbart hus och vilken fin veranda med fönster.

  VastaaPoista
 3. Uu, hienoja kuvia! Tuollasia rakennuksia kun pääsis itekkin kuvaamaan. Varsinkin sisältä ois siisti kuvailla.. No, eipä taida tuollasia tässä lähistöllä pahemmin olla.

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis rakennus ja on päästetty ränsistymään. Erityisesti tuo kuistin lasi-ikkunoiden erikoinen muoto viehättää kovasti.

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Ja surullista. Olisi mielenkiintoista tietää tämänkin talon tarina. T: Erja

  VastaaPoista
 6. Tuon kun saisi omakseen ostaa ja kunnostaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

ANONYYMI: Jätä vähintään nimesi! Nimettömät kommentit poistetaan.